Να στείλετε μήνυμα

Βιομηχανική Co. τεχνολογίας Meibao Zhejiang, ΕΠΕ

Ενέργεια, περιβάλλον, ανάπτυξη

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη

  • Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη
  • Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη
  • Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη
Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Meibao
Πιστοποίηση: ISO9001
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 3 σύνολα/μήνας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χρώμα: Άσπρα μόρια Προϊόν: Χλωρίδιο ασβεστίου
Τύπος μηχανών: Αυτόματος όνομα: Γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου
πρώτη ύλη: HCL, ασβεστόλιθος, υδροξείδιο ασβεστίου Εγκατάσταση: Οδηγός μηχανικών
Υψηλό φως:

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων

,

Αυτόματη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου

,

Άσπρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων

Υψηλός - γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου ποιοτικών άνυδρη μορίων

 

Επισκόπηση διαδικασίας παραγωγής

Τμήμα αντίδρασης

Το υδροχλωρικό οξύ που στέλνεται από την περιοχή δεξαμενών αποθηκεύεται με την υψηλή δεξαμενή του υδροχλωρικού οξέος και ρέει έπειτα στη δεξαμενή αντίδρασης που περιέχει τον ασβεστόλιθο. Το υδροχλωρικό οξύ και ο ασβεστόλιθος στη δεξαμενή αντιδρούν για να παραγάγουν το ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου, και η όξινη λύση χλωριδίου ασβεστίου που παράγεται από την αντίδραση τίθεται στη δεξαμενή ουδετεροποίησης από την μόνος-ροή. Προσθέστε το υδροξείδιο ασβεστίου στη δεξαμενή ουδετεροποίησης για να εξουδετερώσετε το υπερβολικό οξύ. Η εξουδετερωμένη λύση χλωριδίου ασβεστίου αντλήθηκε στον Τύπο φίλτρων για τη συνεχή διήθηση, και το φιλτραρισμένο σαφές υγρό έρευσε στο ποτό μητέρων που λαμβάνει τη δεξαμενή. Το ποτό μητέρων στο ποτό μητέρων που λαμβάνει τη δεξαμενή αντλείται στη δεξαμενή αποθήκευσης ποτού μητέρων χλωριδίου ασβεστίου για τη στατική αποθήκευση. Στο στάδιο της αντίδρασης, το διοξείδιο του άνθρακα θα απελευθερωθεί, και συνεπάγεται έξω μέρος του αερίου εξάτμισης όπως το υδροχλώριο. Το όξινο αέριο εξάτμισης που παράγεται με τη δεξαμενή αντίδρασης και την υψηλή δεξαμενή υδροχλωρικού οξέος συλλέγεται και απαλλαγμένος από τον πύργο απορρόφησης αερίου πρώτης και εξάτμισης δεύτερων σταδίων, ανακυκλώνει και απορροφά τις εκπομπές μέχρι ανταποκρίνεται στα περιβαλλοντικά πρότυπα.

 

Διαδικασία κοκκιοποίησης

Το στατικό ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου στέλνεται στην κυκλοφορώντας δεξαμενή, και αντλείται έπειτα στον πύργο απορρόφησης αφρού για να πλύνει το υψηλής θερμοκρασίας αέριο ουρών από τον πύργο κοκκοποίησης, που ανακτεί τη σκόνη και τη θερμότητα χλωριδίου ασβεστίου στο αέριο ουρών, έτσι ώστε το ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου συγκεντρώνεται Το συγκεντρωμένο ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου αντλείται στο ψεκάζοντας ακροφύσιο στον πύργο κοκκιοποίησης, και το κοκκώδες άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου παράγεται στο πλαίσιο της δράσης του συμπιεσμένου αέρα και του υψηλής θερμοκρασίας ζεστού αέρα, και χωρίζεται έπειτα στα προϊόντα από το κόσκινο.

Το ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου στέλνεται στη δεξαμενή κυκλοφορίας ποτού μητέρων, και έπειτα την αντλία κυκλοφορίας ποτού μητέρων στον πύργο αφρού για να πλύνει το υψηλής θερμοκρασίας αέριο ουρών από το pelletizing πύργο, και να ανακτήσει τη σκόνη και τη θερμότητα χλωριδίου ασβεστίου στο αέριο ουρών, έτσι ώστε το ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου συγκεντρώνεται Το συγκεντρωμένο ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου ψεκάζεται στο pelletizing πύργο από την αντλία ψεκασμού. Στο πλαίσιο της δράσης του υψηλής θερμοκρασίας ζεστού αέρα, το κοκκώδες άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου είναι ξηρό και έπειτα χωρισμένο στα προϊόντα μέσω της διαλογής. Το υψηλής θερμοκρασίας αέριο ουρών που παράγεται στη διαδικασία κοκκιοποίησης ξήρανσης περνούν στον πύργο αφρού, και το κυκλοφορώντας ποτό μητέρων χλωριδίου ασβεστίου απορροφά μέρος της σκόνης χλωριδίου θερμότητας και ασβεστίου, και έπειτα το αέριο ουρών αντλείται στον κύλινδρο εξάτμισης αερίου ουρών από τον ανεμιστήρα αερίου ουρών για την εκπομπή αερίων.

 

Ιδιότητες προϊόντων

 

Όνομα Υψηλός - γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου ποιοτικών άνυδρη μορίων
Ικανότητα Σαν απαίτηση πελατών
Τύπος Αυτόματος
Εγκατάσταση Οδηγός μηχανικών
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Σε απευθείας σύνδεση στήριξη, εγκατάσταση τομέων, ανάθεση και κατάρτιση

 

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη 0

 

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη 1

 

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη 2

 

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη 3

 

 

Περίπου ΗΠΑ

 

Η βιομηχανική Co. τεχνολογίας Meibao Zhejiang, ΕΠΕ (αρχική Co., ΕΠΕ εφαρμοσμένης μηχανικής φούρνων Hangzhou MeiBao) είναι μια επιστημονική και τεχνολογική επαγγελματική επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, το σχέδιο, την κατασκευή, την εγκατάσταση, τη διόρθωση και την υπηρεσία του πλήρους συνόλου γραμμών παραγωγής και ενεργειακών εξοπλισμών. Η επιχείρηση έχει περίπου 120 επαγγελματίες στην Ε&Α, το σχέδιο, την κατασκευή, τη διαχείριση εγκαταστάσεων και του προγράμματος. Έχει δύο εγκαταστάσεις κατασκευής, που καλύπτουν έναν τομέα 80.000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση είναι «εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας». Είναι μέλος της τεχνικής ειδικευμένης εξοπλισμός Επιτροπής ένωσης πλύσης της Κίνας και έχει την αυτονομία της επιχείρησης εισαγωγών και εξαγωγής. Η επιχείρηση έχει ένα πλήρες σύστημα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων, το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και την επαγγελματική ομάδα κατασκευής εφαρμοσμένης μηχανικής. Η επιχείρηση έχει περάσει τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001. Πολλές από τις τεχνολογίες της επιχείρησης και ο εξοπλισμός έχουν ισχύσει για τα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων εφευρέσεων και χρήσης.

Η επιχείρηση μπορεί να παρέχει την καθαριστική παραγωγή και την υγρή καθαριστική παραγωγή 5000~250000 σκονών 5000~250000 τόνων/έτος πλήρεις προγραμματισμός και σχέδιο γραμμών παραγωγής τόνων/έτος. Η διαμόρφωση διαδικασίας είναι από την απλή χειρωνακτική λειτουργία στο συγκεντρωμένο αυτόματο έλεγχο του κεντρικού υπολογιστή. Η επιχείρηση αναλαμβάνει τις τεχνικές διαβουλεύσεις και τις παλαιές υπηρεσίες εφαρμοσμένης μηχανικής αναδημιουργίας γραμμών τεχνικές. Η επιχείρηση έχει σχεδιάσει επιτυχώς ένα πλήρες σύνολο γραμμών παραγωγής για την καθαριστική σκόνη, υγρή καθαριστική, υγρή σόδα ψησίματος, στερεό πυριτικό άλας νατρίου και ούτω καθεξής για πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο ενεργειακός εξοπλισμός της επιχείρησης, φούρνος ζεστού αέρα, έχει εφαρμοστεί επιτυχώς για να ξεράνει τη χημική ουσία, το λίπασμα, την τροφή, τα οικοδομικά υλικά, την ιατρική, τα τρόφιμα, τη μεταλλουργία και άλλα προϊόντα. Στην επιχείρηση Unilever (Κίνα, Ινδία, Πακιστάν), Ινδονησία P.T.WINGS SURYA Company, Ινδονησία PT. Επιχείρηση χημικής βιομηχανίας Pacinesia, Πακιστάν Ittehad Chemicals Ltd, Σιγκαπούρη International Glue Company, αμερικανική επιχείρηση Procter & Gamble, γερμανική επιχείρηση Han Γκάο, ομάδα της Νίκαιας, ομάδα Guangzhou Liby, ανθρακικό κάλιο Corp Yuantong Σόλτ Λέικ Qinghai, χημική Co. λιπάσματος Zhonga, ΕΠΕ, κ.λπ.

Τα προϊόντα της επιχείρησης εξάγονται στο Βιετνάμ, Ινδία, Λάος, Βιρμανία, Ινδονησία, Πακιστάν, Ταϊλάνδη, Τανζανία, συγκεντρώνουν, Τζαμάικα και άλλες χώρες.

 

Άνυδρη γραμμή παραγωγής χλωριδίου ασβεστίου μορίων αυτόματη 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen Zhong

Τηλ.:: 0086571-86787432 / 0086571-85185926

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Καθαριστική γραμμή παραγωγής σκονών

Καθαριστική γραμμή παραγωγής σκονών ελέγχου PLC με τη μηχανή συσκευασίας

Καθαριστική γραμμή παραγωγής σκονών με βιδών ξεραίνοντας πύργο ψεκασμού μεταφορέων τον υψηλό

Καθαριστική γραμμή παραγωγής σκονών συνήθειας, μηχανή μίξης σκονών πλύσης

Καθαριστική σκόνη πλυντηρίων που κάνει τη λειτουργία μπλέντερ αναμικτών φούρνων ζεστού αέρα εγκαταστάσεων

Γραμμή παραγωγής σκονών πλύσης

Σκόνη πλύσης τύπων batch που κατασκευάζει τη μηχανή με την αυτόματη μηχανή συσκευασίας

Αυτόματο υλικό ανοξείδωτου 304/316L μηχανών μίξης σκονών πλύσης

Ισχυρή ευελιξία παραγωγής γραμμών παραγωγής σκονών πλύσης ανοξείδωτου

1 γραμμή παραγωγής σκονών πλύσης τόνου/ώρα, καθαριστική μηχανή μίξης σκονών

Γραμμή παραγωγής πυριτικών αλάτων νατρίου

Αυτόματο υλικό σόδας άμμου χαλαζία εγκαταστάσεων παραγωγής πυριτικών αλάτων νατρίου

Ξηρά κατσαρόλα αντίδρασης διαδικασίας εξοπλισμού παραγωγής πυριτικών αλάτων νατρίου ελέγχου PLC

Χημικοί γραμμή παραγωγής πυριτικών αλάτων νατρίου/φούρνος πυριτικών αλάτων νατρίου

Ξηρό πυριτικό άλας Soduim διαδικασίας που κάνει το πρόβλημα μηχανών την ελεύθερη απόδοση

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας Καθαριστική γραμμή παραγωγής σκονών προμηθευτής. © 2019 - 2024 detergentproductionline.com. All Rights Reserved.